SePoarta.ro - Moda, Fashion
Fahion TV Live

 

CIZME INALTE PE COAPSE
UN LOOK SEXY SI TOTUSI LA MODA

Majoritatea femeilor gasesc cumpararea unei perechi de pantofi destul de istovitoare. Sunt disponibile in magazine nenumarate stiluri si forme de pantofi care sunt sexi si la moda. Totusi, o pereche de incaltari sexy in sifonierul unei femei poate fi declaratia acesteia de stil pentru a fi in trend cu cele mai salbatice tendinte actuale.

Cizme sexy

Cizmele de dama inalte pana la coapsa sunt printre cele mai sexy cizme pe care o femeie le poate gasi. Aceste cizme au captat atentia tuturor datorita lungimii, care se extinde mai sus de genunchi. Prima impresie pe care o lasa acest gen de cisme este ca acestea nu sunt foarte purtabile. Totusi, aceste cizme sexy sunt la moda, versatile si confortabile.

 

Cizme pana la glezna

Un alt stil de cizme care arata foarte sexy sunt cizmele pana la glezna. Acest model de cizme sunt o necesitate pentru orice femeie care se vrea a fi la moda deoarece acestea pot fi purtate cu tot felul de haine; de la jeans pana la fuste mini.

Exista disponibile pe piata multe modele de cizme inalte pe coapsa. Aceste cizme pot face orice femeie sa arate si sa se simta foarte atragatoare. Unele dintre cele mai sexy si populare cizme sunt cizmele inalte pana la coapse din piele, cele din latex, si cizmele pana la genunchi.

 

Cizmele inalte pana la coapsa din piele

Aceste modele de cizme sunt moi si suple asigurant un confort total pentru femeile care le incalta. Aceste cisme din piele pot conferii de asemenea picioarelor unei femei putere de atractie, in special daca acestea sunt lungi. Stralucirea pieli confera un aer de prestigiu si bogatie celor care le poarta. Femeile care poarta astfel de cizme au un look de dominat.

  • Cizme inalte pe coapse

Cizme inalte pana la coapse din latex

Aceste tipuri de cizme sexy sunt o alternativa perfecta pentru cele din piele. Aceste cizme sunt fabricate din latex natural. Puteti arata stilat si comfortabil purtand cizme inalte pana la coapsa din latex.

Cizmele inalte din latex pot de asemenea fi facute pe comanda oferind posibilitatea femeilor sa poarte un stil de cizme care sa li se potriveasca perfect. Acestea sunt in general confectionate din cauciuc natural de prima categorie. Totusi daca vreti astfel de cizme pentru o ocazie care are loc foarte curand o sa fiti nevoita sa alegeti o pereche de la magazin. Puteti de asemenea sa cumparati cizme inalte din latex sau orice alt tip de cizme de la magazinele online, si chiar sunt multe magazine online, care au cele mai noi si sexy modele de cizme.

 

Cizme inalte pana la genunchi

Aceste tipuri de cizme pot fi purtate de femei pe durata unui intreg an. Cizmele inalte pana la genunchi sunt cunoscute sub denumirea de incaltari vesnic verzi. Aceste incaltari sexy pot tine de cald piciorului unei femei pe timpul iernii. In plus, aceste cizme pot ascunde si orice fel de defecte ar putea avea picioarele unei femei, care le poate cauza jena daca sunt vizibile.

 

Cizmele inalte pana la genunchi pot face ca picioarele unei femei sa para mai lungi si mai stilate. Puteti purta aceste cizme cu fuste lungi sau chiar cu rochii de vara. In plus daca aveti parul prins in coada, va adauga un plus de atractivitate look-ului dumneavoastra general.

 

Cosmobeauty Exhibition 2010

Sex-Magazine.ro - Sex | Relatii | Pozitii sexuale | Sexualitate | Dragoste | Pasiune | Tabu

Ghid de distractie online

Sex-Magazine.ro - Sex | Relatii | Pozitii sexuale | Sexualitate | Dragoste | Pasiune | Tabu